top of page
catering en feestformules 3d-lunch

ontdek de catering van 3D-Lunch in Gistel

kleine en grote evenementen

hiervoor hebben wij een aantal vaste formules, zoals:

Heb je een feestje in het vooruitzicht?  Voor de sfeer&gezelligheid zorg je zelf, maar 3D zorgt heel graag voor een goed gevulde feesttafel!   Privé-feestjes, verjaardagsfeestjes, communiefeest, picknick,... Noem maar op, wij zorgen graag voor een originele en verzorgde catering.   

  • Tapasplank: een goed gevulde plank met allerlei lekkere hapjes.

  • Verrassingsbroodjes: een uitgebreid assortiment aan kleine belegde broodjes met origineel beleg.

  • Originele lunchformules: een alternatief voor de verrassingsbroodjes, met o.a. wraps, pastaslaatje,.... Ook voor uitgebreidere events bieden wij bijvoorbeeld een lunchbuffet aan met quiches, gezonde slaatjes, hapklare wraps.

  • Liever wat zoeter? Informeer dan ook naar onze dessert-formules!

Onze catering is beschikbaar voor privégelegenheden, maar ook voor bedrijven, vergaderingen, team-buildings,...bieden wij oplossingen. Alles wordt steeds vers bereid in onze zaak in Gistel, met aandacht voor verse en gezonde producten. Staat er een lunchvergadering gepland of komt er een klant op bezoek in het bedrijf?  Kies als bedrijf een van onze vaste cateringformules of vraag gerust een oplossing op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij steeds een persoonlijk voorstel maken dat past binnen het bedrijfsbudget en de wensen van onze klanten!

van broodjes tot pasta en salade

catering voor bedrijven met 3D-Lunch uit Gistel

meer
3d-lunch

Bekijk onze uitgebreide cateringkaart of vraag een formule op maat.

bottom of page