top of page
Ontbijt- en brunchboxen

ontdek de ontbijtmand en brunchbox van 3D-Lunch in Gistel

ontbijt of brunchbox voor elke gelegenheid

Wil je graag vrienden of familie verrassen met een uitgebreid ontbijt-aan-huis?  Of gewoon jezelf eens verwennen met een ontbijtje of originele brunch?  Bestel dan onze uitgebreide en verzorgde ontbijtmand waar alles in zit om vrolijk aan je dag te beginnen!   De box wordt steeds leuk ingepakt dus je ochtendhumeur zal direct verdwijnen!
 
Wil je liever uitslapen of ben je gewoon geen ochtendmens?  Dan wil je misschien liever uitgebreid “brunchen”!   Dan is er onze brunchbox met zowel typische ontbijtgerechtjes alsook hartige lunchgerechtjes!

brunch-, ontbijtbox of picknick

Natuurlijk kunnen deze ontbijt- en brunchboxen ook besteld worden voor een feestje bij je thuis of een vergadering op het werk.  Of wat dacht je van een picknick met onze verrassende brunch box? 
 
We stelden 2 vaste formules samen, die kunnen afgehaald worden in onze zaak op de markt in Gistel. Indien gewenst leveren wij onze ontbijt- en brunchbox ook aan huis in de ruime omgeving rond Gistel.

3d-lunch
3d-lunch

Neem een kijkje in onze menukaart of spring even binnen in onze lunchbar om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om een verrassende en gezonde brunch samen te stellen.

bottom of page